Friluftsliv i Finnmark

Kjøp
  • kr 398,00
100% SSL Secure

Finnmark er det største av Norges fylker, men har det laveste folketallet – noe som gir god plass og store muligheter for friluftsliv. Naturen i Finnmark er dessuten langt mer variert enn man ofte får inntrykk av. Vidda dekker store deler av indre strøk, men her finnes også majestetiske furuskoger, blå isbreer, flotte fuglefjell, frodig kystlandskap og alpine fjell som stuper rett i sjøen.


I boka er fylket delt inn i 11 geografiske regioner som hver får en seksjon i boka. Mine egne turopplevelser utgjør hoveddelen av teksten, men stadige sideblikk på natur og historie gjør forhåpentligvis at du vet litt mer om Finnmark etter å ha lest boka. Hver seksjon avsluttes med en faktadel på 2–6 sider med kart, konkrete turtips og praktisk informasjon. Tanken er at dette skal gi et startpunkt for planleggingen av din egen finnmarkstur, mer enn at det skal være en oppskrift på å kopiere mine eventyr.

Gratis frakt i Norge.


" – leverer klokkerent fra første til siste tur. Særlig bildematerialet er av skyhøy klasse målt i motiver, teknisk kvalitet og variasjon."

– Sigurd Rønningen i UTE

"Eit anna høgdepunkt er omtalen av Stabbursdalen nasjonalpark og Sennalandet, eit kapittel som bognar av dei små, lærerike tematiske utfluktene som kjenneteiknar Valles forteljarstil."

– Sjur Haga Bringeland i Dag og Tid

"Det oser natur- og turstemning i tekst og bilder gjennom hele boka, og det er mange bilder. Alle av høy kvalitet. Her er Randulf Valle virkelig dyktig!"

– Bjarnes Turblogg