Nord i villmarka

Kjøp
  • kr 449,00
100% SSL Secure

Nordkalotten byr på noen av Europas siste, store, urørte villmarksområder. Gjennom seks år dro Jan-Eilert Pedersen på tur i disse områdene. I boka forteller han om turliv og naturopplevelser gjennom alle årstider i den nordlige villmarka. Vi får bli med til Norge, Sverige, Finland og Rusland. Underveis formidler Jan-Eilert opplevelser med sprengkulde, storm, sommervarme, tiur, bjørn og storfisk. Han og samboeren overvintrer i Øvre Anarjohka, han padler sammen med en kompis over Kolahalvøya. Vi får bli med på en flere uker lang loffetur på Laksefjordvidda og en padletur fra Nord-Troms til Kirkenes – i tillegg til en rekke andre turer.

Boka er bygd opp rundt samenes åtte årstider. For naturen i nord er alt for omskiftelig til å kunne beskrives gjennom den tradisjonelle vekslingen mellom vår, sommer, høst og viner.

Drømmer du om å oppleve villmarka på Nordkalotten, eller trenger inspirasjon til din neste tur dit? Uansett vil dette være en bok som forer drømmene og sår frø som kan vokse til store eventyr.


Frakt inkludert i pris.