Podkasten Uteliv ble startet vinteren 2019. Den omhandler natur og friluftsliv i ordenes videste forstand og har i mai 2020 passert 50 produserte episoder. Profilerte turfolk som Jens Kvernmo, Tonje Blomseth, Randi Skaug, Rune Gjeldnes og Lars Nilssen har vært blant gjestene, men også forskere og dyptplyende forfattere med en spennende historie å fortelle. Planen er å fortsette videre med ukentlig publisering gjennom definerte høst- og vårsesonger.

Podkasten Uteliv er tilgjengelig der du normalt hører på podkast. For eksempel hos Apple Podcast og i Spotify.

Jeg som driver Podkasten Uteliv heter Randulf Valle og har levd som skribent, fotograf og naturformidler i over 15 år. Det har resultert i et par TV-programmer, en håndfull bøker og flere hundre artikler i magasiner og aviser. Jeg har vært på langtur på steder som Grønland, Svalbard, Canada, New Zealand og Argentina. Et par av turene kan muligens kalles ekspedisjoner. De siste årene har jeg stort sett holdt meg i Norge. Etter ni år i Finnmark har jeg siden 2017 bodd i Trondheim.

Du kan støtte produksjonen av Podkasten Uteliv gjennom et frivillig, månedlig abonnement via tjenesten Patreon. Da får du i tillegg ekstra informasjon rundt episoder, digitale artikler og annet ekstrastoff – litt avhengig av hvilket nivå du velger for bidraget ditt.

https://www.patreon.com/podkastenuteliv